Skip links

Email beveiliging

Email beveiliging

Bij Tandartspraktijk Make Me Smile zijn we toegewijd aan de bescherming van uw privacy en de beveiliging van uw persoonlijke gegevens. Wanneer u contact met ons opneemt via e-mail of ons persoonlijke gegevens via e-mail verstuurt, kunt u erop vertrouwen dat we strenge beveiligingsmaatregelen hebben getroffen om uw informatie te beschermen.

Onze E-mail Beveiliging

We maken gebruik van een betrouwbare en hoogwaardige e-maildienst die geavanceerde beveiligingsfuncties biedt. Hierdoor worden uw e-mails versleuteld en beveiligd tegen ongeautoriseerde toegang. U kunt er zeker van zijn dat uw gegevens veilig worden verzonden en ontvangen.

Versleuteling

Alle e-mails die we ontvangen en verzenden, worden versleuteld om te voorkomen dat derden uw gegevens kunnen onderscheppen. Dit zorgt ervoor dat uw vertrouwelijke informatie veilig blijft tijdens het verzenden.

Beveiliging van Bijlagen

Bij het ontvangen of verzenden van bijlagen via e-mail, volgen we strikte beveiligingsprocedures om ervoor te zorgen dat deze veilig zijn en geen bedreiging vormen voor uw gegevens of uw apparaat.

Bewaartermijn

We bewaren uw e-mailcommunicatie alleen zolang als nodig is om uw vragen te beantwoorden of om aan wettelijke vereisten te voldoen. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk.

Uw Rol in Beveiliging

Hoewel we er alles aan doen om uw gegevens te beschermen, raden we u aan om geen gevoelige informatie, zoals wachtwoorden of financiële gegevens, via e-mail te verzenden. Als u dergelijke informatie met ons moet delen, neem dan telefonisch contact met ons op voor verdere instructies.

We nemen uw privacy en gegevensbeveiliging serieus. Als u vragen heeft over onze beveiligingsmaatregelen of als u bezorgd bent over de beveiliging van uw gegevens, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.