Skip links

Mondhygiënist Leidschendam

Mondhygiënist Leidschendam

Wanneer u zoekt naar een mondhygiënist in Leidschendam dan bent u bij Tandartspraktijk MMS aan het juiste adres. MMS staat voor Make Me Smile en dat is precies waar onze tandarts-en mondhygiënisten uit Leidschendam voor staan. Door onze uitstekende locatie kunt u ook bij ons terecht als u een mondhygiënist in Voorburg of Den Haag zoekt. Een groot voordeel van onze mondhygiënist in Leidschendam, en een reden dat mensen uit de hele regio naar ons toekomen, is ons brede pakket aan behandelingen die wij uitvoeren.

Dé mondhygiënist van Leidschendam

Als tandarts en mondhygienist Leidschendam voeren wij alle veelvoorkomende behandelingen uit. Van een periodieke controle tot tanden bleken, facings plaatsen of zelfs een wortelkanaalbehandeling uitvoeren. Juist vanuit onze expertise adviseren wij op het gebied van mondhygiëne. Wij krijgen regelmatig mensen in de stoel die problemen met hun tanden hebben door onder andere tanden bleken bij ongeschoolde praktijken. Als mondhygienist Leidschendam bespreken we graag uw wensen en de mogelijkheden. Neem dus contact op om te bespreken wat u belangrijk vindt.

Waarom zou u kiezen voor onze mondhygiënist uit Leidschendam?

Zoals gezegd doen wij er alles aan om u een prachtig gebit te geven. Ons complete pakket aan behandelingen maakt dat mensen ook voor een mondhygienist Leidschendam of Den Haag toch naar onze praktijk in Voorburg komen. Wilt u een controle of bepaalde behandeling uit laten voeren? Maak dan een afspraak bij ons. Wij hoeven niet direct uw huidige tandarts te vervangen, uw bezoek kan ook als second opinion zijn. De kans is echter groot dat wanneer u eenmaal kennisgemaakt geeft en onze kwaliteit heeft ervaren, u ons ook als uw mondhygienist / tandarts kiest.

a

Plan direct uw afspraak
bij onze mondhygiënist in Leidschendam

De mondhygiënist gaat tijdens de afspraak met u in gesprek. Allereerst om te bepalen wat de staat van uw gebit is en welke behandeling eventueel nodig is. Soms is een reguliere reinigingsbeurt met polijsten voldoende. Daarnaast is advies belangrijk. Hoe vaak poetst u? Met welke tandpasta? En poetst u handmatig of met een elektrische tandenborstel? Een duurzaam mooi en stralend gebit wordt nog altijd bepaald door het advies dat onze mondhygiënist Leidschendam – Voorburg u kan geven. 

Om een bezoek laagdrempelig te maken, zijn wij maandag tot en met zaterdag geopend. U kunt ons direct bellen, mailen of gerust een afspraak maken om langs te komen. Waar wacht u dus nog op? Zet de eerste stap naar een stralend gebit!

Schrijf je direct in!