Skip links

Ons team

Praktijkmanager/Eigenaar

Hi, Ik ben Yousif Azzawi

Na mijn studie mondzorgkunde, ben ik mij gaan focussen op de bedrijfsvoering binnen de tandheelkunde. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu met veel plezier bij tandartspraktijk Make Me Smile werk.

Ik vind goede communicatie tussen patiënten en behandelaren van groot belang. Hierdoor is het voor mij belangrijk om aandachtig te luisteren naar de wensen van de patiënten, zodat iedereen de praktijk tevreden kan verlaten.

Ik heb door de jaren heen de nodige ervaring op mogen doen in het behandelen van angstige patiënten en kinderen. Dit is dan ook waar mijn kwaliteiten liggen en ik haal hier ontzettend veel voldoening uit.
Ik ben mijzelf nu aan het ontwikkelen binnen de orthodontie, met als doel om een veelzijdige mondhygiënische te worden. Ik ben dan breed inzetbaar, waardoor ik mijn patiënt zoveel mogelijk in hun behoeftes kan voorzien.

Wat vind ik belangrijk:
⁃ Het in goede banen leiden van behandelingen
⁃ 100% tevredenheid bij patiënten
⁃ Affiniteit met angstige patiënten en kinderen
⁃ Patiënten zoveel mogelijk in hun behoeftes kunnen voorzien

Ben jij de volgende patiënt die zijn angsten voor de tandarts overwint? Mijn collega’s en ik staan klaar om je hierbij te helpen!

Praktijkmanager/Eigenaar

Hi, ik ben Nabil Haryouli

Na mijn studie technische bedrijfskundige aan de Hogeschool Rotterdam, heb ik ervaring opgedaan binnen de bedrijfsvoering door meerdere projecten te managen. 

Als praktijkmanager sta ik voor een toegankelijke tandartspraktijk waarbij de klantbeleving centraal staat. Mijn doel is om binnen de tandartspraktijk alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat ik u met een brede glimlach de praktijk zie verlaten!

Daarnaast hou ik me ook bezig met het social media en marketing gedeelte rondom tandartspraktijk Make Me Smile. Zo zorg ik ervoor dat u altijd up to date bent van de laatste nieuwtjes over onze praktijk!

Wat vind ik belangrijk:

- Alle bedrijfsprocessen soepel laten verlopen.

- patiënten volledig in hun behoefte voorzien

- 100% klanttevredenheid

Ben jij de volgende patiënt die op een fijne manier goed geholpen wilt worden? Mijn collega’s en ik staan klaar om je hierbij te helpen!

Tandarts

Hi, Ik ben Christine Silaghi

Ik ben sinds 2008 werkzaam als tandarts in Nederland. Hiervoor ben ik in 2006 afgestudeerd bij de Semmelweis Universiteit in Budapest, Hongarije. Waarna ik van 2006 tot 2008 werkzaam ben geweest in Oostenrijk. Daarnaast ben ik ook lid van de American Academy of Cosmetic Dentistry.

Sinds het afstuderen heb ik me op vele gebieden ontwikkeld. Zo heb ik een bijscholing gehad binnen de orthodontie, waardoor ik nu geheel zelfstandig beugels plaats. 

Verder heb ik een enorme passie voor esthetische tandheelkunde. Hierin heb ik ook veel bijscholingen en trainingen gehad.

Help ik jou weer aan een gezonde en stralende lach? Je bent welkom bij tandartspraktijk Make Me Smile!

Mondhygiënist

Hi, ik ben Sana Saleh

Sinds juli 2019 oefen ik met veel plezier het beroep als allround mondhygiënist uit. Mijn aandachtsgebieden zijn preventie en parodontologie, voor zowel volwassenen als kinderen.

Samen met mijn team sta ik voor u klaar met veel aandacht, zorg en enthousiasme. Onze missie is om samen met u te zorgen voor een gezonde mond. Met het volgen van cursussen en bijeenkomsten blijf ik mijzelf ontwikkelen, zodat ik u de beste zorg kan leveren. 

Wij bieden de optimale zorg aan en zoeken naar de beste behandelingen en mogelijkheden voor onze patiënten. Ook hecht ik veel waarde aan een schone en veilige omgeving voor mijn patiënten.

Ben jij de volgende patiënt die tevreden mijn stoel weer verlaat? Ik hoop tot snel!