Volg ons:
pexels-cedric-fauntleroy-4269700

Orthodontist Voorburg

Zoek je een orthodontist in Voorburg voor een beugel of om een specialist eens mee te laten denken in een oplossing voor scheefstand gebit of scheve tanden? Wij maken graag een afspraak met jou om onze orthodontiepraktijk te bezoeken voor een kennismaking. Dit kan voor jezelf zijn of voor bijvoorbeeld je kinderen. Doordat wij veel ervaring hebben en alle bekende mogelijkheden aanbieden, kunnen we met onze orthodontiepraktijk altijd de beste oplossing bieden.

 

Als orthodontist in Voorburg behandelen we zowel volwassenen als kinderen. We beginnen daarbij altijd met een vrijblijvende kennismaking. Daarbij kunnen we vanuit onze ruime ervaring direct adviseren welke mogelijkheden er zijn en hoe lang de orthodontische behandeling zal duren. Plan nu jouw vrijblijvende kennismaking in of lees verder om meer te weten te komen over onze orthodontiepraktijk in Voorburg.

Vragen? Stel ze gerust

pexels-cedric-fauntleroy-4270094

Dé Orthodontist van Voorburg!

 

Onze tandartspraktijk is hét adres voor orthodontie in Voorburg voor volwassenen en kinderen. Wij zijn namelijk in beide gespecialiseerd. Daarbij stellen wij de wensen van jou als patiënt centraal. Uiteraard is de aangewezen oplossing afhankelijk van het gebit. Om dit te kunnen beoordelen nodigen wij je van harte uit in onze praktijk. Wij kunnen dan een goede inschatting maken van de situatie en antwoord geven op vragen als “Welke beugel?”, “Hoe lang moet ik een beugel?” en meer. Dit bezoek geeft je de mogelijkheid om onze praktijk te zien en kennis te maken met de orthodontist. Na dit gesprek weet je beter waar je aan toe bent.

Met onze ervaring en specialisme in de orthodontie kunnen wij goed adviseren hoe lang een beugel nodig is en wat voor soort beugel. In de meeste gevallen is dit tussen de 6 maanden en 24 maanden. Niet iedereen krijgt dezelfde beugel. Enkele voorbeelden zijn een uitneembare beugel, nachtbeugel, blokbeugel of slotjesbeugel. Als specialist kijken wij wat het beste bij jouw gebit past om zo snel mogelijk de beste resultaten te boeken. Geef ook gerust jouw voorkeur aan; bij ons staat de patiënt centraal.

 

Als orthodontist in Voorburg hanteren wij een bijzondere werkwijze. Wij nemen namelijk niet te veel patiënten aan. Dit geeft ons de mogelijkheid om veel aandacht en tijd aan iedere patiënt te besteden, en biedt jou korte wachttijden. Momenteel hebben we capaciteit voor nieuwe patiënten. Plan nu jouw consult in.

 

 

Make your

dream smile

a reality!

Call us or book your appointment today