Volg ons:
pexels-polina-zimmerman-4687360

Tandarts Voorburg

Welkom bij onze tandartsenpraktijk in Voorburg. Of je nu zoekt naar een tandarts in Voorburg voor een vertrouwd adres, voor controles of voor een specialistische behandeling, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze tandartsen en mondhygiënisten hebben de juiste opleidingen gehad, hebben een ruime ervaring en nemen deel aan nascholingstrajecten. Op deze manier streven wij ernaar om dé beste tandarts van Voorburg te zijn.

 

Wij hebben momenteel nog capaciteit beschikbaar, wacht dus niet te lang met een vrijblijvende kennismaking inplannen. Indien je direct op zoek bent naar een tandarts voor een behandeling of controle, neem dan contact met ons op.

Vragen? Stel ze gerust

pexels-anna-shvets-3845808

Waarom kiezen voor Tandartspraktijk Make Me Smile in Voorburg?

Goed om te weten: kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel onze tandartsen, mondhygiënisten en orthodontisten hebben de benodigde opleiding gehad en beschikken over een ruime ervaring. Ook nascholing is een periodiek onderdeel om onze kwaliteit te waarborgen. Naast de periodieke controles en de nodige behandelingen besteden wij extra tijd aan advies. Voorkomen is immers beter dan genezen. Bij je controle zal de tandarts of mondhygiënist de tijd nemen om niet alleen te kijken of je gaatjes of tandsteen hebt, maar ook adviseren in het reinigen en onderhouden van je tanden. Ervaar het zelf; maak nu een afspraak bij onze mondhygiënist of tandarts in Voorburg.

Om voldoende tijd voor de patiënten van onze tandartsen praktijk Voorburg te kunnen nemen hanteren wij een maximum aantal patiënten. Hiermee houden wij wachttijden kort en kunnen wij meer tijd besteden aan onder andere preventief advies. Wij merken dat onze huidige patiënten deze aanpak zeer waarderen en zullen deze werkwijze ook in de toekomst zo voortzetten. Zoek je een nieuwe tandarts in Voorburg? Omdat je hierheen verhuist bent of omdat je ontevreden bent over je huidige tandarts? Neem contact met ons op. We plannen graag een kennismaking in. Je kunt in dit bij gesprek uiteraard ook direct je eerste controle boeken of een behandeling inplannen.

Make your

dream smile

a reality!

Call us or book your appointment today