Skip links

Tanden bleken Voorburg

Tanden bleken Voorburg

Voor tanden bleken in Voorburg ben je bij Make Me Smile aan het juiste adres. Wij zijn dé tandarts en mondhygienist van Voorburg. Het kan goed zijn dat u onze tandartsenpraktijk tegenkomt wanneer u zoekt naar tanden bleken Voorburg. Wat maakt ons het juiste adres voor tanden bleken? Allereerst is er een groot verschil tussen tanden bleken bij een tandartsenpraktijk zoals wij en een teeth whitening clinic. Als geschoolde tandarts gaat onze kennis van het gebit veel verder. Het feit dat wij regelmatig mensen in de tandartsstoel krijgen die gebitsproblemen hebben door tanden bleken geeft eigenlijk al aan waarom u beter kan kiezen voor een professionele tandartsenpraktijk.  

 

 

Tanden bleken in Voorburg: Hoe ziet dit eruit?

Hoe ziet de afspraak met onze mondhygienist in Voorburg eruit? Ten eerste is dit een kennismaking; u kent ons nog niet en wij bekijken graag uw gebit alvorens wij adviseren. Dit stukje advies is in onze ogen waar veel dental clinics voor tanden bleken in tekort schieten. In veel gevallen zullen wij namelijk na de kennismaking een controlebeurt en een gebitsreiniging inplannen. U komt dan langs bij onze mondhygienist en hij of zij zal uw gebit volledig gaan reinigen en polijsten. Soms geeft dit al zulke mooie witte tanden dat u verder van tanden bleken afziet. Aansluitend tanden laten bleken kan ook. In andere gevallen kan bij controle blijken dat uw tanden niet geschikt zijn voor bleken en dat bijvoorbeeld facings laten plaatsen een betere oplossing is. Ook dit kan bij ons.

 

Tanden bleken in Voorburg bij Tandartspraktijk MMS

Wanneer u zoekt naar tanden bleken in Leidschendam, Den Haag, Scheveningen, Nootdorp of bijvoorbeeld Rijswijk is de kans groot dat u alsnog bij onze tandarts in Voorburg uitkomt. Dit heeft te maken met onze vergaande kennis van gebitsproblematiek. Gele tanden kunnen ontstaan door eten van kleurstofhoudende voeding en door roken. Maar ook dunner wordend glazuur of andere tandproblemen kunnen eraan ten grondslag liggen. Zomaar een teeth whitening clinic  binnenlopen of zelf met een tandenbleekset thuis aan de slag gaan is zeker onverstandig. De problemen die hieruit voortvloeien kunnen wij als ervaren tandartspraktijk zeker oplossen, maar liever voorkomen we het met een vrijblijvende kennismaking.

Maak nu direct een afspraak
om veilig je tanden te bleken

Wij hopen u met bovenstaande introductie een goede indruk van onze praktijk gegeven te hebben. De volgende stap is met elkaar in contact komen. Wij zijn zes dagen per week geopend en alleen op zondag gesloten. Neem nu telefonisch contact op tijdens openingstijden of stuur een bericht. Wij plannen graag een afspraak in om ook u het ‘Make Me Smile’ effect te geven!

 

Schrijf je direct in!