Over ons

To Make You Smile!

Tandartsenpraktijk Make Me Smile is de openbare tandartspraktijk van Voorburg. Met ons team dat bestaat uit de tandarts, twee assistentes, de mondhygiënist en praktijkmanager staan wij dagelijks klaar om de patiënten met onze kennis en kunde een prettig bezoek aan de tandarts te laten ervaren. 

Deskundig

Ons team is gespecialiseerd in preventieve mondzorg, diagnostiek en behandelingen. Zo behandelen wij gebitsproblemen, tandvleesaandoeningen, gaatjes, ontstoken wortelkanaal en overige kwalen.

Natuurlijk kunt u bij ons terecht wanneer u last ervaart van bijvoorbeeld een droge mond, onaangename smaak, gevoelige of loszittende tanden en bloedend tandvlees. Zie ‘behandelingen’ voor meer informatie over onze dienstverlening.

Iedereen is welkom

De patiënt staat centraal bij Make Me Smile. Om uw bezoek aan de tandarts aangenaam te maken bieden wij naast onze deskundigheid ook onze vriendelijke en open sfeer. Zo houden wij rekening met alle soorten patiënten waaronder angstige patiënten en kinderen.

side-view-of-doctors-team-discussing-diagnosis-in-H9FJMNX.jpg

Vakkundig opgeleid personeel

Make Me Smile staat u graag te hulp bij uw bezoek aan de tandarts en daarmee aan een mooi en gezond gebit. Om dit te realiseren staat ons ervaren en gespecialiseerde team zowel doordeweeks als in het weekend voor u klaar.

Mondhygiënist

Als mondhygiënist vind ik het erg belangrijk om de patiënten naast een uitstekende behandeling ook passend advies mee te geven.

Tandarts

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, volutpat cubilia suscipit 

Tandartsassistente 1

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, volutpat cubilia suscipit