Skip links

Mondhygiënist Voorburg

Mondhygiënist Voorburg

Wanneer u uw gebit goed wilt laten reinigen, polijsten of een adres zoekt voor de tandartscontrole kom dan langs bij Tandartspraktijk Make Me Smile. Ten eerste weet u zeker bij ons dat de mondhygiënist uit Voorburg de juiste opleiding gehad heeft. Ten tweede krijgt u goed advies. Want u wilt uw gebit laten reinigen, maar ook lang schoon en mooi houden. Een goede reinigingsbeurt met polijsten en goed advies zijn hierin de basis. Mochten uw tanden in een slechte staat zijn dan wilt u dat er ook een oplossing aangedragen kan worden. Afhankelijk van de staat van het gebit kiezen mensen soms voor facings of kronen. Het voordeel van Tandartsenpraktijk MMS is dat al deze behandelingen bij ons uitgevoerd kunnen worden.

 

Dé Mondhygïenist van Voorburg!

Met een mooi en schoon gebit voelt u zich zelfverzekerd. Dat u daarvoor bij Make Me Smile aan het juiste adres bent, ziet u al aan onze naam. Wij zetten ons voor de volle 100% in om mensen niet alleen een gezond, maar ook een mooi gebit te geven. Onze mondhygiënist in Voorburg neemt de tijd om te adviseren. Want hoe komt het bijvoorbeeld dat uw tanden geel zijn geworden? En hoe zorgen we ervoor dat u er op een duurzame manier vanaf komt? We kunnen alvast zeggen dat alleen één behandeling en niets aan uw manier van gebitsreiniging veranderen niet de oplossing is.

Waarom zou u kiezen voor ons als mondhygiënist in Voorburg?

Stel u zoekt naar mondhygiënist Leidschendam of Den Haag, dan kan het goed zijn dat u uiteindelijk bij onze mondhygiënist in Voorburg uitkomt. Dit heeft te maken met onze kwaliteit. Zowel in behandeling als in advies denken we met u mee. U krijgt met een bezoek aan onze mondhygiënist als het ware een nulmeting. Hoe staat het er met uw gebit voor? Welke gewoontes zorgen voor tandbederf of geel wordende tanden? Komt dit door roken, koffie en thee of een andere kleurstof of is er meer aan de hand? Wij als professionele tandarts en mondhygiënist in Voorburg raden altijd aan dat u eerst even langskomt. We maken dan kennis en kunnen op basis van uw gebit behandeling en nazorg bepalen.

Meld je direct aan
bij onze mondhygiënist in Voorburg

Ondank dat ons werkgebied  Leidschendam, Voorburg en Den Haag omvat, komen er ook mensen van verder naar onze praktijk. Dit heeft met de eerder genoemde kwaliteit te maken en dat onze tandarts en mondhygiënist veel ervaring hebben met gebitsproblemen. Uiteraard voeren wij ook graag voor u de tandarts controle en gebitsreinigingsbeurt uit, maar onze kracht zit in onze vergaande kennis van gebitsproblematiek. Wat u nu kunt doen; wanneer u een controle wilt inplannen of de mogelijkheden van bijvoorbeeld een behandeling wilt overleggen, dan maakt u een afspraak. Tijdens dit gesprek krijgt u een beeld bij onze praktijk en kunt u daarna besluiten of u de behandeling wilt laten uitvoeren. 

 

Schrijf je direct in!